- Haz 27, 2026
- 11
- 93
- 13
Selam. The Wolf Among Us Android Türkçe yama üzerinde çalışıyordum ve bazı cihazlara yüklenmediğini gördüm. Özellikle android 16 olan cihazlara hiç yüklenmiyordu. Uzun zamandır oyunu güncellemeye uğraşıyordum ve başardım. Artık sanal makine falan kullanmanıza da gerek yok. Oyunu istediğiniz gibi kurup oynayabilirsiniz. Oyun artık yeni nesil cihazları DESTEKLİYOR. Oyunu güncellerken oyunun kendisinde yaşanan kasma, texture - altyazı gözükmeme sorununu da tamamen çözdüm.
Oyun tamamen Türkçe altyazılı olup, tüm Türkçe harfleri de desteklemektedir. Kafanıza bir şey takılırsa, herhangi bir sorun yaşarsanız sorabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar
Oyunun videosu;
Oyunu indirmek için;
Oyun tamamen Türkçe altyazılı olup, tüm Türkçe harfleri de desteklemektedir. Kafanıza bir şey takılırsa, herhangi bir sorun yaşarsanız sorabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar
Oyunun videosu;
Oyunu indirmek için;
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.