Android Türkçe Yama The Wolf Among Us Android Türkçe Yama (Android16 Destekli)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde remichitr tarafından oluşturulan The Wolf Among Us Android Türkçe Yama (Android16 Destekli) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 319 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı The Wolf Among Us Android Türkçe Yama (Android16 Destekli)
Konbuyu başlatan remichitr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan USMANAGANİZ

remichitr

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2026
11
93
13
Selam. The Wolf Among Us Android Türkçe yama üzerinde çalışıyordum ve bazı cihazlara yüklenmediğini gördüm. Özellikle android 16 olan cihazlara hiç yüklenmiyordu. Uzun zamandır oyunu güncellemeye uğraşıyordum ve başardım. Artık sanal makine falan kullanmanıza da gerek yok. Oyunu istediğiniz gibi kurup oynayabilirsiniz. Oyun artık yeni nesil cihazları DESTEKLİYOR. Oyunu güncellerken oyunun kendisinde yaşanan kasma, texture - altyazı gözükmeme sorununu da tamamen çözdüm.

Oyun tamamen Türkçe altyazılı olup, tüm Türkçe harfleri de desteklemektedir. Kafanıza bir şey takılırsa, herhangi bir sorun yaşarsanız sorabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar :)

Oyunun videosu;

Oyunu indirmek için;
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
138
65
28
Abi eline sağlık müthiş olmuş bu arada eğer yapabilirsen yerayay mcsm'nin yamasını çıkarttığı zaman onada bir göz atarmısın android 15 cihazıma kuramıyorum uyumsuz diyor sana güveniyorum

Shaneee

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 5, 2026
25
23
3
Selam. The Wolf Among Us Android Türkçe yama üzerinde çalışıyordum ve bazı cihazlara yüklenmediğini gördüm. Özellikle android 16 olan cihazlara hiç yüklenmiyordu. Uzun zamandır oyunu güncellemeye uğraşıyordum ve başardım. Artık sanal makine falan kullanmanıza da gerek yok. Oyunu istediğiniz gibi kurup oynayabilirsiniz. Oyun artık yeni nesil cihazları DESTEKLİYOR. Oyunu güncellerken oyunun kendisinde yaşanan kasma, texture - altyazı gözükmeme sorununu da tamamen çözdüm.

Oyun tamamen Türkçe altyazılı olup, tüm Türkçe harfleri de desteklemektedir. Kafanıza bir şey takılırsa, herhangi bir sorun yaşarsanız sorabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar :)

Oyunun videosu;

Oyunu indirmek için;
[Gizli içerik]
Eline sağlık şu senin eski twd yamalarını da güncellersen baya iyi olur

Testotaylan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2026
16
3
3

Oyunun videosu;

Oyunu indirmek için;
[Gizli içerik]
Güzel

1omerkaptan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 31, 2026
13
6
3

Oyunun videosu;

Oyunu indirmek için;
[Gizli içerik]
selamün aleyküm